31 Ağustos 2014 Pazar

Gel 2 lafın 2 gözünden öpelim :*


Hayır niçin 2 lafın belini kırıyoruz , hoş mu yani ?
 Her sözün bir söyleme rajonu var kabul,   “ Senin Anan güzel mi ” derken o iğneleyici  ,o kötek yememek için uçtan, kıyıdan konulmuş yarı-sırıtık duran surat var ya !hah!  işte, o öyle söyleniyor , şimdi onu unut, çünkü , Bu cümle böyle, en candan , en tatlı  ifadeyle söylenir,
  “ kız hadi kalk gel de iki lafın belini kıralım “
bak şimdi.  
Burada söz konusu olan lafların bel kırma meselesinden hoşlandığını hiç sanmıyorum… Onlar bizim için diyor mu aralarında  “gel , birleşip şu iki kadının kafasını koparalım “ (!)
Şiddet tüm insanlığın damarlarında dolaşan bir kan pıhtısı gibi…
 Örneğin,
Sokağa çıkıp birine beyzbolu sorsan mesela , bırak kaç devreli oynandığını bilmeyi , bir şahısın bez kullandığını ve onun kullandığı bezin ona bol olduğu” anlamını çıkarabileceğin biçimde, içindeki  y harfini  yutmakta  karar kılmış  birine rastlayıp , üstüne bide, o bezin , ay pardon, o sporun sopasını taşıması ironisine kapılman an meselesi.  
Spora önce materyallerini  özümseyerek başlamaya karar vermiş biri olsa gerek  ,
 Canım neden olmasın ? hayır, hayır olumsuz düşünme , neden trafikte magandalık  için kullansın ki ? aaa (!) senin için fesat ., Adam kendini geliştirmek için bir yerlerden başlamak istemiş tabiî ki de...




Kendimi de bu konuda masum gösteremeyeceğim ,
 tabiî ki hayır beyzbol sopası taşımıyorum arabamda, - ben golfle ilgilenme kararı aldım söylemesi daha kolay  (!) -  
 Arkadaşlarım ne yapıyorsun dediğinde izlediğim box maçına denk gelecek diye tedirgin olmuyor değilim,
 Bir keresinde denk gelmişti ,  ışık açıkken yatağın başında bekleyen savunmasız bir sivrisinek misali ,
 “napıyorsun” a verdiğim cevap karşılığında 
“ ay canım biz öyle şiddet içerikli şeyler izlemiyoruz evde çok yanlış etkiliyor bizi  “  cümlesiyle kafama raid ‘in fısfısını yiyip , yere doğru süzülürken düşündüm ;.
     abi lafa bakar mısın ? 
Komple evi koruyor adam şiddetten.
 Neden,?sen onu izlediğinde boksörün müridi mi ilan ediyorsun kendini ?
Kendi iraden yok mu ? Kalkıp anana babana mı vurcan o vuruyo diye , olum o vuruyo götürüyo dolarları,  hiç düşünemiyosan bunu düşün de kullan güzelim beynini.
Haberleri de izlemiyorsundur o zaman sen  , Bizzat orda bildiğin testere izlerken ki gözlüksüz moduma bürünüyorum ben 
 –-doğru uzaklıkta olursam herhangi bir şey görmediğim için hem grupta tırsak olmuyorsun  hem de gece arkanı kollayarak yürümüyorsun evin içinde --  ,
 haberler öyle mi ya testereden beter , ne zaman ne çıkacak kestirilmiyor,  kesenler , biçenler, 1-2 yetmemiş 32 yerinden bıçaklayanlar.
Burda olay ne iki yumruk atıyorsun , tamam daha çok atıyosun ama ölme yok genelde en azından izlediklerimde olmadı  , belli bir yaştan sonra kafalarına sürekli sümsük yemekten olsa gerek , adamlar Parkinson oluyor , o kısım kötü okey,  ama biz o kısmı izlemiyoruz,  o yüzden büyütme , ilgime saygı duy.
Özellikle Badr Hari ilgime saygı duymanı bekleyebilirim bak ,
 2008 deki K1 dünya şampiyonası finalinde Remy Bonjasky nin kafasını topuğuyla ezmeye yeltendiğinde, şampiyonluğu kaptırmış olan bu insan kötü bonus olarak biraz antipati topladı diyebilirim.

 Aslında boks maçlarını kötü etiketleme anti şiddetçi arkadaşım , 
Bak kontrolsüz şiddet yaptı, neye mal olduğunu gösterdi  400 bin dolar kaybetti adam, öz hakimiyetsizliğinden ,  bundan büyük ders olur mu ?

malum bu devirde para önemli şey vesselam ?







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder