20 Ağustos 2015 Perşembe

Şerif olmak ya da Olmamak

Bu ülkede duyduğum en saçma sapan şeyler listesine bir diğeri eklendi ne hoş...
" Amacım Allah nasip ederse şehit olmak "




Nasip ederse nedir yaa ?? sen asker gibi giyin bi dolan bakalım hakkaride , diyarbakırda mayınlı bölgelerde azıcık trafo ara kedi ara ne bilim bi yürü bakalım önce.... nasip olur o zaten merak etme . Her şeyi Allah' dan  bekleme be din kardeşim  sen zırhlı araçlarında yüzlerce korumayla gezerken nasıl nasip olsun o sana vahiyle mi inecekler evine ?    

Efenim sen milyarlık zırhlı arabaların içinde otur , bilmem kaç korumayla gez sonra 'Allah nasip ederse ' de sen ateist misin olum ? Ne karşı geliyorsun Allah'a olacak belki bıraksan.
 Şirk mi koşuyorsun sen Allah'a  ne demek istiyorsun ?? Bu halimle de beni şehit yaparsan artık....
mı diyorsun ?? Meydan mı okuyorsun sen BAk bak
Bu arabaların korumaların arasında zaten sen de şehit olursan zaten ülkede ateist kalmaz lan...

O değil de bak haklı şimdi adam her ay o kadar para kazanıyor,  isteyip de yapamayacağı bir bok kalmamış ne istesem , ne istesem ?..Yakında marsa falan gitmek isteyecek biri söylesin şuna daha hayat yok oralarda kafasına göre iş yapmasın.

Aaaa bak şimdi anladım ;

Bu sizin anladığınız  şehit olmak değil öyle , Şehit bir şekilde olmaz arkadaşlar bak dün cübbeli ahmet hocayı dinledim ; İyi ki dinlemişim senin benim gibi normal kafalarla anlamlandıramazdım çünkü..... hemen açıklayayım sana ; Biri sordu izleyenlerden ; Eğer bir erkek iktidarsızlık yaşıyorsa efenim , eşini mutlu edemiyorsa ,eşini mutlu etmek için kullandığı ilaçlardan dolayı bu yolda hakkın rahmetine kavuşursa şehit mi olur diye ? işte bu sorunun cevabını dinlemeden geçerseeeen kardeş , sonraki gün de ortaya böyle cümleler salınıverir...

Zaten şehit olmayı bu kadar yüceltiyor olsalardı önce o makamı kendilerine mal ederlerdi sen merak etme... Sakin ool...; trafoya kedi girdi diyen adamdan beklentini yüksek tutma koyun kardeş

Nasip edilecek bir şey varsa şehit ailelerimize sabır , Bu ülkeye de zeka düzeyi yüksek yöneticilerdir



4 yorum:

  1. Bu ülkeye artık birşey dileyemiyorum =( lanet okumayayım onlara yeter. Kedi çok güzel ^-^

    YanıtlaSil